HTML

Gézengúz és Tündér brüsszeli napjai

Friss topikok

  • wwanna: Szuper beszámoló, köszönjük! Nagy élmény! Végre a fotókat is sikerült megnéznünk. Tegnap jutott es... (2020.02.07. 17:00) Zanzibár – ha kérditek idehaza…
  • wwanna: Hangzatos név ide vagy oda, a kert csodálatos! Ügyesek vagytok! (2018.05.02. 00:47) Virágos Dries
  • wwanna: Tüneményes Tücsikénknek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! Szép torta, szép és boldog gyereke... (2017.06.14. 09:14) Mért is menjek Tangerbe...
  • wwanna: Szuper leírás, de lehet korkép (kórkép ?) is... Hangosan nevettem míg olvastam :) Köszi! Pesten h... (2017.02.02. 20:51) Cso-cso-száááán!
  • wwanna: Ez igen! Megcsinálni sem volt semmi, de még ilyen részletesen le is írni .... :) (2016.12.15. 01:36) Interaktív szombat - szuperaktív hét

Linkblog

Ha kimegyek a zöldségpiacra...

2014.06.13. 22:30 Kisfon

... akkor ott bizony be is vásárolok. Főleg, ha gourmand KA-val vagyok :-) A megvásárolt dolgok egy része azonnali feldolgozásra került: készült borjúmájpástétom és fűszeres avokádókrém. Holnap kerül sorra valószínűleg a pankó morzsában sült spárga, a sóskaleves, és a megjegyezhetetlen nevű zöldleveles kínai nyavalya :-) A görögdinnyéből kellemes meglepetésemre Tünde még repetázott is!!

201406131.jpg

 

Ezek pedig az ovi utáni pillanatok:

201406132.jpg

201406134.jpg

201406133.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tundeguz.blog.hu/api/trackback/id/tr486300345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wwanna 2014.06.13. 23:48:15

A zöldleveles kínai "nyavalya" nem más, mint a Bock choy, melyet gyömbéres-fokhagymás olajban wokban pár perc alatt megsütünk...

wwanna 2014.07.07. 10:20:15

@wwanna: pontosabban: bok choy, ez zöldség, nem bor :)
süti beállítások módosítása